​ONE WORLD GOVERNMENT (OWG) SUDAH HAMPIR SIAP DIBENTUK

Sumber: Banyak sangat ler sampai tak ingat…

Dunia sudah pun hampir sampai ke penghabisannya. Mahu percaya atau tidak, bumi pasti akan musnah. Sama ada anda penganut sekular pekat yang membenci nasihat agama atau anda kaki masjid yang tegar, akhir bagi segala cerita sudah semakin hampir kini.

Semua kebanggaan dunia akan musnah dan hancur lebur sehancur-hancurnya. Tanda-tandanya sudah berjalan dan sedang berjalan, sesuai dengan apa yang dijadualkan. Bagaimana kita tahu tentang perkara ini?

Selain tanda-tanda yang telah dikhabarkan di dalam Al Quran dan Hadis Nabi SAW, terdapat tanda-tanda lain yang dapat kita kesan, menunjukkan bahawa dunia sudah hampir kiamat. Apakah tanda-tanda itu?

Sedar tidak sedar, para elit “The Hidden Hand” semakin terdesak mengatur rancangan berusaha untuk menguasai dunia sebelum tibanya ‘End Game’. Jika terlambat maka sudah tentu mereka gagal dalam misi untuk mengalahkan Allah, Tuhan yang dikatakan merampas kuasa dari Lucifer.

Jika mereka berjaya sebelum ketibaan End Game, maka mereka berjaya merebut kuasa memerintah bumi dan mengembalikan kuasa Lucifer untuk memerintah alam semesta. Semua perancangan dilakukan dengan mengira tarikh-tarikh tertentu, pergerakan bintang-bintang dan planet, nombor-nombor keramat dan ramalan-ramalan sihir.

Iblis telah mengajarkan kepada para Elit ini supaya percaya kepadanya dan jika mereka berjaya menawan bumi dan berjaya mempengaruhi seluruh umat manusia supaya mengikut mereka, Allah pasti akan dikalahkan dan terpaksa menyerahkan kuasa-Nya kepada Iblis (Lucifer). Tuhan Lucifer pasti akan mengurniakan kekayaan dan hidup kekal abadi kepada para Elit.

Para Elit ini kini menguasai pelbagai industri dari pembuatan makanan hinggalah kepada pembuatan jentera berat. Media, pendidikan, hiburan dan telekomunikasi juga dikuasai oleh mereka. Namun ini adalah asas kepada usaha mereka untuk menguasai dunia. Ketika para goyyim (manusia biasa yang tidak tahu apa-apa atau tidak mahu ambil tahu) hidup dalam dunia mereka sendiri,ada sekelompok manusia yang benar-benar merancang untuk menguasai dunia.

Mereka merancang satu demi satu pelbagai strategi untuk menguasai dunia secara perlahan-lahan.

‘One World Government’(OWG) adalah istilah yang merujuk satu sub-operasi mereka yang terpenting di bawah ‘New World Order’. Sebelum mewujudkan OWG, terlebih dahulu perlu untuk mewujudkan TIGA paksi terbesar yang akan mendokong cita-cita OWG.

1-Kuasa Tentera

2-Kuasa Ekonomi

3-Kuasa Politik

Kuasa Tentera boleh berkait rapat dengan politik namun tidak semua tujuan politik boleh dibereskan dengan kuasa tentera. Adakalanya cara kekerasan tidak perlu atau tidak sesuai, jadi strategi politik boleh dimanipulasi untuk tujuan menguasai sesuatu negara.

Kuasa Ekonomi merangkumi semua jentera ekonomi, empayar industri dan koridor-koridornya. 

Media, pembuatan, perkhidmatan dan pemasaran berserta nilai-nilai komersilnya adalah termasuk dalam aktiviti ekonomi. Bank, pasaran saham dan naik turun harga komoditi juga adalah paksi Kuasa Ekonomi.

Jadi tiga Kuasa ini perlu dikuasai sebelum benar-benar mampu mewujudkan apa yang dinamakan ‘One World Government’ (OWG).

Jika dahulu imperialisme menggunakan Kuasa Tentera, namun pada hari ini imperialisme masuk melalui caranya yang lain aeperti siasah politik. Strategi pertama pada masa dahulu selepas imperialisme melalui Kuasa Tentera ialah cuba menempatkan seberapa banyak boneka yang menjadi ketua-ketua negara mampu meneruskan idea politik The Hidden Hand. Sebab itu selepas imperialisme, HUKUM ALLAH YANG TERANG-TERANG TERMAKTUB DI DALAM AL QURAN tidak popular di kalangan nasionalisme dan mereka yang patriotik untuk digubal sebagai undang-undang negara.

Jangan cakap negara-negara Arab, di sini iaitu di negara kita juga, Hukum Allah Azza Wa Jalla bagaikan tisu tandas yang dilapkan dipunggung kemudian dicampakkan ke tong sampah. Amat beratlah tanggungjawab seorang pemimpin sesebuah negara itu di akhirat kelak, nanti dia akan ditanya satu-persatu, sehelai demi sehelai, apakah yang menghalang dia dari berusaha menegakkan Hukum Allah yang disebut di dalam Al Quran? 

Bukan sahaja pemimpin, malah rakyat juga, APAKAH ADA USAHA WALAUPUN SEDIKIT, UNTUK MEMASTIKAN HUKUM ALLAH BERDAULAT DI ATAS MUKA BUMI.

Strategi The Hidden Hand ialah, jika sesebuah negara dihalang untuk menjalankan Hukum Allah, maka amat senang bagi mereka untuk memasang (install) ideologi-ideologi sekularisme dan gaya hidup hippies yang gemar berhibur 24 jam.

Setiap negara (negara-negara Islam terutamanya) akan dipaksa mengikut ‘standard’ yang digunapakai oleh mereka. Sesiapa yang cuba untuk ‘reinstall’ kembali Hukum Allah ke dalam sistem perundangan, maka akan diganggu dan diancam. Pemimpinnya akan dipanggil untuk diadakan perbincangan tertutup.

Di dalam perbincangan itu (selalunya diiklankan sebagai ‘dialog’ atau ‘lawatan kerja’), pemimpin yang disyaki cuba untuk melaksanakan Hukum Allah akan diberi kata dua… ikut cakap mereka atau dibinasakan.

Sesebuah negara akan disumbatkan dengan ejen-ejen The Hidden Hand untuk melaporkan suasana politik atau sosial kepada proksi-proksi The Antichrist. Dalam kes ini yang paling terkenal ialah ‘ejen CIA’. Mereka amat bijak dan berperawakan menarik. Mereka adakalanya amat fasih bercakap dalam bahasa tempatan (mereka terpaksa belajar).

Namun amat bagus jika ejen-ejen ini di kalangan rakyat tempatan. ‘Ejen CIA’ di kalangan rakyat tempatan adalah manusia yang amat tidak boleh dipercayai. Mereka telah ditawarkan habuan yang amat banyak,dan jika apa-apa terjadi kepada mereka atau rahsia mereka terbongkar, maka mereka akan disokong untuk lari keluar negara. Apabila negara musnah akibat perbuatannya, maka dia akan angkat kaki segera dengan disediakan tempat tinggal dan elaun sara hidup di luar negara. Dia tidak peduli apakah anak bangsa atau agamanya akan dikeroyok oleh musuh-musuh mereka. Yang penting ialah perut dan nafsunya semata-mata.

Ini adalah modus operandi biasa The Hidden Hand ke atas ejen-ejennya. Jika ejen-ejen ini mampu menyelinap ke dalam pentadbiran negara sebagai salah satu pemimpin, MAKA INI ADALAH BONUS BESAR bagi proksi-proksi The Elite yang menjadi hamba kepada The Hidden Hand.

Ejen ini akan disokong dan dibantu bagi menjayakan cita-cita politik mereka. Kejayaan politik mereka adalah kejayaan politik bagi The Hidden Hand.

Lihatlah sistem demokrasi yang telah dipaksakan ke atas kita… adakah kita benar-benar ada pilihan? Adakah sistem demokrasi benar-benar adil?

Satu lagi strategi The Hidden Hand ialah setiap pemimpin negara mesti menghantar anak-anak mereka untuk belajar di luar negara bagi memastikan mereka didoktrinkan secara senyap sebagai boneka mereka. 

Cuba tanya diri kita sendiri, berapa kerat pemimpin negara yang menghantar anak-anak mereka belajar di Maahad Tahfiz atau belajar perundangan Islam?

Anak-anak pemimpin negara dipastikan supaya mengikut gaya hidup Barat, mengabaikan solat lima waktu dan bersosial sehabis-habisnya. Arak adalah minuman kelas pertama yang harus dihidangkan kepada mereka.

Biarlah mereka menghirup keenakkan air kencing syaitan itu supaya mereka mampu didoktrin menjadi tentera-tentera syaitan melawan kekuasaan Allah Azza Wa Jalla. Akhirnya apabila bapa mereka berundur, mereka pula akan mewarisi karakter bapa mereka tanpa perlu disuruh-suruh lagi.

Ini adalah KITARAN GANAS (vicious cycle) sistem karakter Dajjal The Antichrist ke atas hegemoni bonekanya supaya Hukum Allah kekal tidak mampu dilaksanakan oleh manusia di Bumi.

Sukar untuk keluar dari Kitaran Ganas Sistem Boneka Dajjal ini, kecuali yang terpilih mendapat hidayah Allah, namun ramai di antara mereka memilih untuk hidup di dalam Kitaran Ganas Sistem supaya mampu memenuhkan kehendak nafsu selagi hidup di dunia walaupun di akhirat untung nasib mereka benar-benar berisiko tinggi.

Salah satu instrument yang amat penting bagi The Hidden Hand ialah media. Televisyen adalah perkakasnya yang sudah teruji kehebatannya sebagai alat ‘mindcontol’ paling hebat sepanjang zaman. Setiap rumah tidak boleh tidak pasti ada perkakas ‘mata’ Dajal ini. 

Tahukah anda, di samping propaganda-propaganda sedar yang ditayangkan di televisyen, sebenarnya terdapat gelombang-gelombang bawah sedar yang turut dipancarkan sama ketika menonton televisyen. Frekuensi gelombang televisyen disetkan pada kadar tertentu supaya mampu menghantar mesej bawah sedar ke dalam minda manusia. Apabila sekelompok manusia menonton televisyen setiap hari, maka mereka telah di’brainwash’ berkali-kali. Namun ini memakan masa panjang. Inilah sebab mengapa semakin lama semakin degil manusia-manusia goyyim ini mahu menerima Hukum Allah sebagai undang-undang yang mengawal dan melindungi manusia.

Satu ‘clue’ atau petunjuk dalam program ‘mindcontrol’ melalui televisyen ialah dalam filem Batman Forever di mana watak The Riddler lakonan Jim Carrey dalam satu adegannya telah mencipta satu alat seakan televisyen yang digunakan untuk mengawal minda manusia dan menyedut ‘IQ’ mereka. Inilah konsep dan strateginya.

Ini adalah pembayangnya, di mana sebenarnya ia benar-benar berlaku di Amerika Syarikat. Eksperimen telah dijalankan di Amerika Syarikat lewat Perang Dunia Kedua, di mana sebelum frekuensi televisyen benar-benar dapat ditetapkan, para saintis mereka telah pun menemui bahawa jika sesuatu mesej disampaikan pada frekuensi yang bersamaan dengan frekuensi minda manusia, maka maksud mesej itu mampu dicerna terus ke dalam fikiran!

Terdapat satu eksperimen rahsia di mana frekuensi telah dipancarkan ke satu bandar dengan mesej-mesej pembunuhan. Akibatnya statistik pembunuhan telah meningkat dengan drastik. Eksperimen mereka berjaya! Dan teknologi mereka menjadi semakin canggih dan hebat.

Namun cara kawalan minda secara frekuensi ini tidak mampu mempengaruhi orang-orang yang sentiasa berzikir mengingati Allah kerana Allah melindungi orang yang selalu mengingatinya.

Firman Allah:

“(iaitu) orang-orang yang beriman dan hati mereka menjadi tenteram dengan mengingat Allah. Ingatlah hanya dengan mengingati Allah-lah hati menjadi tenang.(Ar Rad:28)

Mengawal negara-negara melalui boneka atau proksi-proksi mereka adalah sudah semestinya, namun dengan gaya baru yang lebih maju. Meletakkan boneka setelah melanggar sesebuah negara tidak lagi menjadi pilihan kecuali beberapa kes tertentu seperti di Afghanistan dan Iraq serta mungkin termasuk sebahagian Syria sekali.

Ini kerana negara-negara itu terletak dalam wilayah ‘Khurasan’ yang diramalkan di dalam hadis-hadis Nabi SAW. Ini wilayah ‘blacklist’ yang MESTI dikawal kerana pergerakan Mujadid agung diramalkan dikesan akan bergerak di sini. Jadi pelu untuk mengawal wilayah panas ini, supaya jika pergerakan Tentera Panji Hitam kononnya akan melalui wilayah ini, mereka dengan segera akan mampu dicantas pergerakannya dengan menghantar ‘air-strike’ atau peluru berpandu. Juga mereka akan mencipta kumpulan-kumpulan pemberontak yang kononnya kumpulan pejuang Islam padahal ianya disokong dan didalangi oleh The Hidden Hand sendiri.

Jadi kedua-dua negara itu perlu diletakkan segera boneka-boneka supaya tidak akan membantu pergerakan pejuang akhir zaman. Namun negara-negara lain seperti Arab Saudi misalnya, para pemimpin mereka ditaburkan kemewahan dan gaya hidup berfoya-foya supaya mampu menari mengikut rentak The Hidden Hand.

Semua negara-negara Arab dididik supaya bersikap nafsi-nafsi supaya tidak mencampuri urusan negara-negara Islam lain terutamanya sekitar mereka yang ada masalah dengan Israel. INI SEMUA ADALAH SEBAHAGIAN PROGRAM MINDCONTROL tajaan Amerika Syarikat-Israel terhadap pemimpin-pemimpin Arab yang dungu.

Syarikat Konsultan

Untuk memastikan bahawa program OWG berkesan dan berjalan lebih lancar, kini The Hidden Hand telah bergerak lebih efektif dengan menubuhkan syarikat-syarikat konsultan dalam perencanaan pentadbiran, sistem elektronik atau ekonomi. Syarikat-syarikat konsultan ini bertindak sebagai penasihat kepada pemimpin-pemimpin negara-negara yang menggunakan khidmat mereka.

Dalam bidang ekonomi misalnya, badan-badan ekonomi seperti Bank Dunia dan IMF adalah instrument Dajjal bagi memaksa ekonomi dunia mengikut telunjuk mereka. Semua ini adalah anak-cucu kepada Federal Reserve yang amat-amat berjaya di Amerika Syarikat. Seperti yang kita maklum, Federal Reserve bukanlah badan ekonomi milik kerajaan Amerika Syarikat, TETAPI KEPUNYAAN PENCACAI DAJJAL THE ANTICHRIST PALING DISAYANGI iaitu The House of Rothschild. Semua polisi kewangan Amerika Syarikat dan matawang Dollar Amerika adalah di bawah telunjuk Rothschild.

“Biar aku keluar dan menguasai wang negara-negara dan aku tidak memperdulikan siapa sahaja yang menulis undang-undangnya” – Mayer Amschel Rothschild

“Ajar rakyat Amerika yang angkuh itu dan jajah mereka semula.” – Nathan Mayer Rothschild

Kini rakyat Amerika Syarikat telah pun lama diperhambakan melalui ekonomi. Kita lihat dari segi zahirnya mereka banyak duit dan mewah namun kekayaan mereka itu adalah kosong dan ditentukan oleh The Hidden Hand.

Kekayaan mereka hanyalah disandarkan kepada kertas-kertas dolar yang tidak bernilai. Apabila aliran ekonomi mengalami ‘crash’, merekalah yang terlebih dahulu menerima kesannya berbanding Pak Kassim yang menanam ubi keledek dan menternak ayam di belakang rumahnya di Kampung Kuala Tengai.

Simpanan mereka beribu-ribu di bank, namun apabila pasaran saham bertukar negatif, simpanan mereka bukan sahaja habis malah menjadi teramat negatif pula, sehingga boleh menjana hutang berjuta-juta pula!

Sebab itu gaya hidup mereka, apabila mewah teramat mewah, namun sekali jatuh, mereka akan jatuh sejatuh-jatuhnya kerana sistem kewangan atau ekonomi tajaan Dajjal bersifat tidak stabil dan sememangnya dirancang sebegitu. Mengapa? Kerana mudah mereka untuk menjalankan strategi P A N I C dan ‘Ordo Ab Chao’.

Bayangkan semua urusan perbankan dan ekonomi kita dikawal oleh satu syarikat swasta. Inilah yang berlaku di Amerika Syarikat dan Eropah serta tersebar di seluruh dunia.

Bagaimana pula dengan bidang-bidang yang lain? Sistem data atau rangkaian juga telah diserahkan kepada syarikat-syarkat konsultan dari Israel-Amerika. Anda pernah dengar tentang sistem maklumat yang digunakan dalam institusi keselamatan negara kita ini, telah dibangunkan oleh sebuah syarikat Israel?

Jadi tujuannya adalah untuk menyimpan maklumat rakyat negara ini bagi kegunaan PENGECAMAN. Ramalan dari Al Quran dan Hadis semakin lama semakin terbukti, dan The Hidden Hand semakin terdesak untuk menyumbatkan segala strateginya di sini dan lain-lain kawasan di dunia sebelum mentari muncul di ufuk barat.

Bagaimana dengan dana kempen sesuatu parti politik? Pentadbiran Malaysia pernah meminta dana kempen politik dari sumber Amerika-Israel yang dirahsiakan. Walaupun surat dan dokumen mengenainya telah tersebar namun siapa yang peduli kan?

Amerika Syarikat sebenarnya telah lama membiayai kempen-kempen politik para bonekanya di Timur Tengah dan Pakistan. Amerika Syarikat juga membiayai satu pertubuhan yang bergerak untuk menjaga demokrasi ala Amerika tetap tertegak di Bumi. 

Bagaimana dengan parti politik seperti UMNO, serta pecahan UMNO dan pembangkang sendiri, yang juga mendapat bantuan The Hidden Hand? Mereka tidak akan tewas kerana The Hidden Hand sentiasa membiayai kedua-dua belah pihak.

Kini, Timur Tengah dan Pakistan adalah medan permainan yang semakin membosankan bagi Amerika Syarikat dan Israel. Semua misi-misi OWG telah berjaya walaupun mereka hanya bermain sebelah mata sahaja.

Kini perhatian tertumpu kepada rantau sebelah sini. Negara-negara majoriti Islam di Asia Tenggara perlu ditundukkan supaya mematuhi ibupejabat OWG.

Kaji apakah yang dibisikkan kepada Gus Dur (Allahyarham) oleh proksi-proksi Dajjal ketika beliau naik memerintah Indonesia satu ketika dahulu. Gus Dur adalah pemimpin kepada sebuah organisasi Islam yang besar dan adalah penting untuk mengawal beliau. Maka keluarlah kempen Islam Liberal antara yang terbesar dalam sejarah Indonesia sepanjang pemerintahannya. Bagaimana dengan 1Indonesia?

Mari kita lihat permainan catur The Hidden Hand di sini. Parti pemerintah telah dibiayai oleh satu entiti luar yang ada kaitan dengan Amerika Syarikat-Israel. Sudah sekian lama kempen-kempen politik ditaja mereka secara senyap. 

Pada masa yang sama, parti politik pecahan parti pemerintah juga mendapat pembiayaan The Hidden Hand. Kedua-duanya adalah proksi walaupun pada zahirnya nampak seolah-olah bertentangan. Sebab itu pemimpin parti pecahan itu tahu juga tentang APCO dan seumpamanya, kerana ia adalah permainan parti pemerintah sekian lama.

Mengapa ini terjadi dan apakah permainan The Hidden Hand?

SEMUANYA ADALAH UNTUK MENJALANKAN ‘DIVIDE AND RULE’ KE ATAS UNDI UMAT ISLAM KHASNYA MELAYU.

Hanya satu jalan untuk menguasai tampuk pemerintahan Malaysia yang majoritinya Melayu Islam. PECAHKAN UNDI MEREKA! Dan kalau tak pecah pun tidak mengapa… The Hidden Hand membiayai kedua-dua pihak.

Setiap misi mereka, akan dibayar oleh bos-bos mereka. Namun adakalanya semua ini bukan lahir dari dalam hati mereka tetapi setelah diugut dan ditawarkan pelbagai janji dan kekayaan, maka iman pun terjelepuk di tapak kaki proksi The Antichrist.

Penubuhan parti baru dari pecahan parti pemerintah adalah taktik untuk menubuhkan vakum bahaya untuk satu parti berorientasikan agama. Kini parti ini tersepit di celah-celah Melayu Sekular dan ‘Racist-Socialist’. Perjuangan suci mereka terperangkap dalam vakum politik yang disediakan khas untuk mereka. Ini akan mengelirukan para pemimpin dan penyokong mereka.

Jadi kedua-duanya adalah rancangan proksi The Hidden Hand untuk mewujudkan pelan ‘One World Government’ bagi negara ini, sepertimana pelan asal 1Israel.

Jadi kini para Sekular tidak lagi berdepan dengan topik paling membahayakan dalam pertempuran kerajaan-pembangkang; iaitu AGAMA.

Kini para Sekular hanya berdepan dengan bayang-bayang Sekular yang memayungi golongan Rasis-Sosialis dan Agama. Para Sekular hanya bermain tahi dan lumpur sendiri. Di antara kes yang paling terkenal adalah kisah Zaid Ibrahim yang panas suatu masa dahulu. Kisah beliau dengan araknya bersama beberapa pemimpin melayu daripada kedua-dua pihak adalah sekadar mukaddimah dan gambaran kepada amalan hidup biasa para Elit Melayu yang ketika ini masih lagi menjadi ‘ruling class’ Malaysia.

Okay la… tak boleh cakap terperinci sangat. Nanti ada orang yang marah pula. Terpulang kepada diri kita sendiri untuk memikirkan penyelesaiannya atau setidak-tidaknya dapat menyelamatkan diri dan keluarga sendiri terlebih dahulu daripada bahana OWG dan Dajjal.

Allahu’alam… Wassalam.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s