DAVID ROCKEFELLER MATI JUGA AKHIRNYA…

NEW YORK, 22 Jamadilakhir 1438H (21 Mac 2017), Selasa – Jutawan terkenal, David Rockefeller meninggal dunia pada usia 101 tahun, semalam.

Menurut jurucakap keluarga berkenaan, bekas peneraju Chase Manhattan Corp itu dilaporkan mati dalam tidur akibat sakit jantung di kediamannya di Pocantico Hills, New York.

David antara keluarga terkaya dan berpengaruh di Amerika Syarikat dan merupakan cucu terakhir pengasas Standard Oil, John D. Rockefeller.

Beliau mengetuai Chase Manhattan, kini sebahagian daripada JPMorgan Chase, pada 1960-an dan 1970-an.

Rockefeller juga terkenal di kalangan politik di Amerika Syarikat dan di luar negara, di mana beliau pernah bertemu ketua-ketua negara daripada hampir 100 negara dan dikenali sebagai juara suara lantang kapitalisme Amerika.

Nama Rockefeller menjadi simbol dasar perbankan AS yang tidak disenangi dalam kalangan negara peminjam.

Beliau juga dikecam di negaranya kerana bekerjasama dengan diktator Chile, Augusto Pinochet serta Shah Iran.

Datuk Rockefeller adalah salah satu daripada Amerika jutawan asal “perompak baron” pada abad ke-19 dan awal 20an, menggunakan taktik perniagaan tembaga-buku jari untuk membina empayar minyak sebelum Mahkamah Agung Amerika Syarikat memutuskan pada tahun 1911 bahawa syarikat minyak Standard beliau hendaklah dipecahkan.

Syarikat gergasi minyak hari ini, termasuk ExxonMobil dan Chevron, adalah antara gagasan Standard Oil.

Selepas ini tunggu Queen Elizabeth II pulak la yer. Kalau ikut ramalan turutannya, begitu la… akan mati tahun 2017 ini juga.

========================================================================

MANUSIA SYAITAN

David Rockefeller adalah ‘bos’  di Amerika Syarikat.  Dilahirkan di bandar New York dan merupakan anak bongsu kepada diktator syarikat minyak dunia iaitu John D. Rockefeller. 

Rockefeller juga mempunyai universiti sendiri di samping menguasai 70% telaga-telaga minyak di Arab Saudi, UAE dan Kuwait.

Rockefeller juga adalah pemegang hartanah terbanyak di seluruh dunia. Dikatakan juga di mana pun negara yang pernah mengalami perang, akan ada la tanah Rockefeller kat situ. 

Majalah Forbes juga menganggarkan 40% kekayaan dunia adalah milik Rockfeller. Manakala 40% lagi adalah kepunyaan Rothschild. Baki lagi 20% tu pandai-pandai la korang marhaen berebut yer.

Rockefeller telah menubuhkan suatu pertubuhan berdaftar tetapi mempunyai misi sulit iaitu Trilateral Commission pada 1973. 

Pertubuhan ini kononnya lebih kepada berbentuk forum-forum ekonomi dan pembentangan kertas kerja. Tetapi sebaliknya ia berperanan menguasai ekonomi dunia melalui ahli-ahlinya. 

Salah satu daripada 13 Syaitan garis keturunan yang memerintah dunia adalah keturunan Rockefeller. Hari ini, ada sekitar 190 ahli keluarga ini dengan nama Rockefeller dan tentu saja beberapa orang lain dengan nama terkini lainnya. 

Tidak ada yang tahu berapa banyak yayasan milik Rockefeller. Mereka telah menyembunyikannya di dalam rahsia dalam rahsia. Dianggarkan bahawa mereka mempunyai antara 200 dan beberapa ribu kepercayaan dan yayasan. 

Rockefeller, penyembah syaitan yang aktif berpolitik  mengatur peperangan.  Peperangan terbaru yg dicetuskan adalah perang antara Arab Saudi & Yaman.

======================================================================

ANTARA PERANAN ROCKEFELLER

1. Pengaruh mereka dan kawalan membantu menentukan siapa yang akan mendapat publisiti di majalah berita utama, dan di televisyen.

2. Mereka memberikan sebahagian besar wang untuk seminar di Negara Amerika yang perlu untuk beroperasi.

3. Mereka memberikan sebahagian besar wang yang perlu di universiti untuk beroperasi. Pendidikan mempengaruhi nilai-nilai agama bangsa kita.

4. Mereka menyediakan dana besar untuk pelbagai pertubuhan keagamaan.

5. Pengaruh mereka telah menyumbang terhadap pelbagai pertubuhan anti-Kristian dan anti-Islam.

6. Mereka secara langsung membantu mengendalikan kumpulan-kumpulan agama tertentu seperti Lucis Trust. 

Pengaruh Rockefeller ini bersifat halus. 

Mereka membantu secara terus mengendalikan kumpulan-kumpulan agama tertentu seperti Lucis Trust.

David Rockefeller adalah sebahagian daripada pengurusan Lucis Trust.  

==============================================================

SEJARAH PALESTIN

Kaitan  sejarah Palestin  dengan Rockefeller dapat dilihat pada peristiwa-peristiwa penting berikut:

1) Penemuan minyak di tanah Arab 1914 dan Perang Dunia Pertama 1914.2) Deklarasi Balfour 1917 dan penyertaan Amerika di bawah Woodrow Wilson 1917.


3) Tamat Perang Dunia Pertama dan tertubuhnya Liga Bangsa-bangsa 1919 dan pemberian Palestin pada British 1922.


4) Perang Dunia Kedua oleh Nazi 1939 dan perpindahan Yahudi dalam Aliyah Bet 1934-1948.


5)Tamat Perang Dunia Kedua dan tertubuhnya Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu 1945 dan pengisytiharan dua negara di Palestin 1947.


6) Perang Arab-Israel 1948 dan Israel sebagai anggota PBB pada 1949.


~Kaitan Rockefeller dalam kronologi di atas adalah seperti berikut:


1) Standard Oil tidak mahu monopoli mereka dipecahkan selepas minyak dijumpai di tanah Arab 1914 dan Perang Dunia Pertama 1914 juga dipanggil sebagai “Perang Minyak”.


2) Penajaan Rockefeller dalam Perang Dunia Pertama 1914 kepada kedua-dua pihak bersekutu dan kuasa pusat melalui Rockefeller Foundation yang ditubuhkan setahun sebelum itu,1913.

3) Pengaruh Standard Oil di Amerika dan kaitan dengan mendesak Presiden menyertai Perang Dunia Pertama melalui kumpulan “War Hawks” juga bantuan kewangan kepada Liga Bangsa-bangsa.

4) Bantuan kepada Nazi untuk ekonomi Jerman oleh Rockefeller Chase Bank .”The Great Depression”1919 yang punya kaitan Rockefeller-Morgan itulah yang buat naiknya pengaruh Nazi di Jerman 1930.

5) Bantuan kewangan kepada PBB malah tapak PBB di New York juga adalah ihsan Rockefeller.

6) Pembelian tanah dan menaja pembinaan bangunan di Israel contohnya Muzium Arkeologi Rockefeller di Baitulmaqdis (1925)

==============================================================

PEPERANGAN PEPERANGAN YANG TELAH DIBIAYAI OLEH KELUARGA  ROCKEFELLER 

1.Revolusi Perancis pada Tahun 1789 telah dibiayai oleh keluarga Rockefeller melalui agen-agen mereka di dalam Pemerintahan Freemason di Perancis… revolusi ini dilakukan adalah semata-mata untuk menghapuskan pengaruh Gereja Katolik dan monarki Raja Louis XVI yang menjadi duri kepada pemerintahan Freemason Eropah dan meletakkan Boneka mereka didalam Gereja Katolik. Akhirnya Perancis diisytiharkan menjadi sebuah Republik pada September 1792 selepas Raja Louis XVI dihukum bunuh oleh Ahli Jemaah Dajjal atas arahan keluarga Rothschild. 

2.Peperangan Antara Duke of Wellington dan Napoleon ‘Bonaparte pada Tahun 1815 juga telah dibiayai oleh keluarga Rockefeller  dan kali ini Rockefeller membiayai kedua-dua belah pihak melalui James di Perancis (Napoleon) dan Nathan di England (Duke Of Wellington) agar peperangan ini dapat mengukuhkan cengkaman Rockefeller terhadap dua buah negara ini.

3.Revolusi Amerika adalah satu pergolakan politik yang berlaku di antara 1765 dan 1783 di mana tiga belas koloni di Amerika telah berpecah dari Empayar British dan membentuk sebuah negara bebas iaitu Amerika Syarikat. Dan seperti biasa keluarga Rockefeller & Rothschild yang telah membiayai revolusi ini. Dengan mencipta Amerika Syarikat, keluarga Rockefeller  telah berjaya menguasai Amerika dengan sepenuhnya… ini kejayaan yang terpenting bagi Sejarah Rockefeller.

4.Pada Tahun 1917 keluarga Rockefeller menjadi dalang utama di sebalik pembiayaan Revolusi Bolshevik. Tindakan ini berjaya meletakan komunisme sebagai gerakan utama dunia yg bermula di Russia dan rancangan ini juga adalah untuk menghapuskan monarki T’sar yang menjadi musuh utama kepada penguasaan keluarga Rothschild terhadap negara Rusia.

5.Perang Dunia yang pertama adalah Perang Global yg telah berpusat di Eropah bermula Pada tahun 1914 dan berlangsung sehingga tahun 1918… dan keluarga Rothschild telah menggunakan kekayaannya dari lombong-lombong berlian dari Afrika untuk melaksanakan Perang Dunia yg Pertama. Perang ini sebenarnya dilaksanakan agar dapat memerangkap dan menumbangkan Empayar Uthmaniyyah. 

6.Perang Dunia Kedua telah dilaksanakan pada Tahun 1939 sehingga tahun 1945 dan telah meragut hampir 90 JUTA nyawa dan kemusnahan teruk yang terjadi di Eropah. Perang ini direncanakan supaya keluarga Rothschild dapat mencipta sebuah negara Yahudi di Palestin dengan alasan kaum Yahudi di Eropah sedang ditindas dan dizalimi oleh Hitler dari Jerman yang kononnya telah membunuh 6 juta Yahudi di dalam kem-kem tahanan. Holocaust ini hanyalah satu PENIPUAN MEGA Yahudi untuk mendapat simpati dari masyarakat Dunia. Selepas Perang Dunia kedua banyak lagi perang-perang kecil telah berlaku dan keluarga Rothschild adalah dalang peperangan ini.

7.Pada Tahun 2001, Dunia dikejutkan dengan Serangan pengganas terhadap Pusat Dagangan Dunia (WTC) di New York dan serangan ini telah menyebabkan Umat Islam difitnah sebagai pengganas dan dalang serangan tersebut. Akan tetapi pada hakikatnya dalang sebenar yang menyerang WTC New York adalah agen perisikan Mossad dan CIA yang dibiayai oleh keluarga Rockefeller & Rothschild.

Rancangan ini dilakukan agar imej Umat Islam dan Agama Islam dapat diburukkan dengan sepenuhnya oleh Ahli Jemaah Dajjal di Mata Dunia dan dari kejadian ini keseluruhan negara yang dikuasai oleh Jemaah Dajjal telah melancarkan perang terhadap negara Islam di mana Afghanistan dan Iraq telah menjadi kambing hitam nafsu Ahli Jemaah Dajjal ini. Sehingga kini Perang ini masih berlangsung untuk menghancurkan negara Afghanistan dan Iraq secara sistematik.

Keluarga Rockefeller mempunyai ramai agen-agen untuk melaksanakan rancangan untuk mereka supaya keluarga Rockefeller sentiasa dapat berada di belakang tabir jauh daripada dikesan masyarakat umum.

Allahu’alam… 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s