​ROCK & ROTH…  DI ANTARA MANUSIA DIKENALI TERJAHAT DI DUNIA. MANUSIA YANG PALING JAHAT PULAK MEMANG KITA TAK KENAL LAGI.

Mengapa Rothschild dan Rockefeller dikatakan di antara manusia terjahat?

Kedua-dua makhluk ini merupakan benih dari keturunan Yahudi yang mana bertanggungjawab di atas masalah-masalah ekonomi dunia dan juga peperangan dunia. 

Kedua-dua mereka memiliki kekayaan yang tiada hadnya, namun kekayaan mereka disembunyikan oleh majalah FORBES dan diletakkan dengan nama yahudi lain seperti Bill Gates. (Bill Gates juga seorang Yahudi sejati) dan George Soros.

Kekayaan Rothschild dan Rockefeller adalah diperoleh secara turun temurun semenjak zaman sebelum lahirnya Nabi Muhammad SAW lagi. 

Menurut  kebanyakan ilmuan Islam, keturunan Rothschild adalah dari nasab salah seorang Bani Israel yang mengikut Nabi Musa a.s. merentas laut Merah kerana dikejar Firaun. 

Keturunan nenek-moyang Rothschild ini jugalah yang berpaling tadah kepada Nabi Musa dan Nabi Harun dengan mengikut kata-kata dusta Samiri (Dajjal) agar menyembah patung lembu.

Rothschild dan Rockefeller adalah Yahudi dari suku Ashkenazi  iaitu sama keturunannya dengan Karl Marx, Hitler dan Albert Pike. Mereka menguasai seluruh ekonomi dunia termasuk negara China dan negara Jepun. 

Persoalannya, bagaimana kedua-dua mereka boleh menguasai dunia? Itu adalah cerita panjang yang mana anda perlu menyelongkar semula sejarah berlakunya Revolusi Perancis, Amerika, Rusia dan beberapa negara Eropah lain.

=====================================================================================================

ASHKHENAZI, NAZI & PENUBUHAN NEGARA DAJJAL (ISRAEL)
Yahudi mempunyai pelbagai cabang suku, antaranya ialah:

– Mizrahi

– Khazar

– Sephardi

– Askhenazi

– Samaritan

Ashkenazi ialah nama suku (tribe) dari salah satu cabang dari bangsa Yahudi. Manakala Yahudi itu pula ialah berasal dari suku bangsa sebelah Siti Sarah iaitu isteri Nabi Ibrahim a.s. Semua anak keturunan dari perut Siti Sarah adalah digelar Bani Israel.

Bani Israel ialah gelaran kepada kaum Nabi Yaakob a.s. yang mana semua keturunannya bermula dari Nabi Daud, Nabi Sulaiman sehinggalah Nabi Musa dan Nabi Isa adalah berketurunan Yahudi yang digelar Bani Israel.

=======================================================================================================================================

ASAL USUL PERKATAAN NAZI
Orang ramai sudah biasa dengan perkataan ini malah apabila menyebutnya pastinya teringatkan negara Jerman dan pemimpin diktatornya iaitu Adolf Hitler (Keluarga Rothschild) yg menyembelih Yahudi Ortodox utk menubuhkan negara Dajjal, Israel.

Sebenarnya perkataan NAZI bukanlah akronim bagi sesuatu pertubuhan. Ianya sebenarnya berasal dari suatu perkataan purba yg merujuk kepada sebuah suku Yahudi iaitu ASHKENAZI.

Perkataan NAZI diambil dari 4 huruf hujung perkataan AshkeNAZI. Perkataan itu dikeluarkan oleh Rothschild dan dibangunkan inputnya sehingga menjadi suatu bentuk ideologi ekstrem.

Nota: Lambang swastika bukanlah lambang yang dicipta oleh Nazi. Ianya adalah lambang yang telah ada semenjak ribuan tahun dahulu lagi.

APA ITU ASHKENAZI?
Menurut Wessthea iaitu Pengarah Black Solidarity Terdapat dua kontradiksi di sini membabitkan asal usulnya. Fakta sejarah dari karangan sarjana Oxford dan juga PBB sendiri mengiktiraf Ashkenazi sebagai salah satu suku dari bangsa Yahudi Kuno.
Manakala para ilmuan sejarah Islam menyatakan Ashkenazi adalah seorang lelaki yang bukan dari keturunan Nabi Ibrahim tetapi dia adalah berasal dari keturunan Yafith anak Nabi Nuh a.s.
Secara faktanya juga Ashkenazi bukanlah golongan Sematik dan Hematik, Arab atau Parsi tetapi dari Eropah. Pada mulanya mereka adalah golongan bukan Yahudi yang mengaku mengikut ajaran taurat dan setelah itu, mengaku sebagai keturunan Yahudi supaya dapat menduduki negara haram Israel. Seperti yang kita tahu, negara Israel diwujudkan dengan merampas tanah negara Palestin.

=======================================================================================================================================

PEMBENTUKAN SIMBOL NAZI

Simbol NAZI kelihatan seperti kipas yg dibengkokkan setiap hujungnya.

Namun sebenarnya ialah simbol tersebut adalah hasil gabungan dua huruf iaitu N dan Z. Huruf N jika diterbalikkan akan kelihatan seperti Z dan begitu juga sebaliknya.
N diambil daripada suku kata ”NA” manakala Z diambil dari suku kata ”ZI”.
=======================================================================================================================================
KAITAN ASHKENAZI DAN DAJJAL

Mula-mula kita cuba lihat persoalan-persoalan ini:

1) Sekiranya Dajjal bukan perancang bagi segala kemusnahan dunia mengapa semua kekayaan dunia dan pemerintahan dimiliki oleh golongan elit Yahudi Ashkenazi?

2) Mengapa suku Ashkenazi amat berpengaruh dan sedang meluaskan pengaruhnya dari tahun 1800 hingga la sekarang?

3) Mengapa Dajjal memilih suku ini dari suku-suku lain untuk memimpin kumpulan-kumpulan sulit Yahudi seperti Club of Rome, Bilderberg, Skull and Bones, Illuminati, Trilateral Commission, Freemason dan Council on Foreign Relationship?

4) Mengapa hanya keturunan keluarga Rothschild dan Rockefeller sahaja yang dipilih untuk menguasai ekonomi dunia sejak 300 tahun dahulu?

5) Mengapa konspirator-konspirator Yahudi dari suku lain (misalnya Mizrahi dan Sephardi) tidak membantah penguasaan Rothschild dan Rockefeller?

6) Adakah mereka semua telah ketahui bahawa Rothschild dan Rockefeller adalah keluarga terpilih oleh Raja mereka?

7) Ataupun adakah suku2 Yahudi lain telah pun mengetahui bahawa Dajjal berasal dari suku ini?

Oleh kerana persoalan-persoalan inilah yang membuatkan para ilmuan Islam amat yakin suku Ashkenazi adalah suku asalnya Dajjal. Dan manusia berumur panjang (Dajjal) sudah tentu mempunyai sebab-sebab tertentu untuk memilih sukunya sendiri.

============================================================================================================================

TOKOH TOKOH SUKU ASHKENAZI
Ada beberapa sebab tertentu mengapa para ilmuwan Islam cenderung untuk mengatakan Dajjal berasal dari suku Ashkenazi. 

Fakta2 tersebut ialah…
~ Kebanyakan tokoh-tokoh perang dunia berasal dari suku Ashkenazi.

~ Tokoh-tokoh  sains Eropah adalah dari bangsa Yahudi

~ Tokoh-tokoh ekonomi dunia sekarang adalah berasal dari Yahudi suku Ashkenazi

~ Kesemua tokoh berpengaruh dunia adalah berbangsa Yahudi Ashkenazi

1) Albert Eistein,merupakan Yahudi suku Ashkenazi, beliau adalah saintis terulung yg diagung-agungkan oleh barat sehingga wataknya dimasukkan dalam program Microsoft Office bahagian ‘Office Assistant”. Padanlah begitu, Bill Gates juga berbangsa Yahudi.

2) Karl Marx, juga berbangsa Yahudi suku Ashkenazi. Beliau menulis beberapa buku dan juga pengasas fahaman Nazi yg selepas itu didokong oleh Adolf Hitler (juga seorang Yahudi, sebelah ibunya).

3) Henry Kissinger, bekas setiausaha kerajaan Amerika Syarikat juga dari suku Ashkenazi. Sekarang ini menjadi salah seorang pemimpin kumpulan sulit bernama The Bilderberg Group.

4) Keluarga Rothschild. Merupakan keluarga yg terkaya di dunia dan 50% kekayaan dunia sekarang adalah miliknya. Keluarga Rothschild adalah penyebab bagi segala peperangan dunia dari 1800-an sehingga sekarang.

5) Keluarga Rockefeller, juga penguasa ekonomi dunia, dikatakan 40% kekayaan dunia sekarang adalah miliknya termasuk semua mesin-mesin carigali minyak di semua negara Arab, Timur Tengah dan Afrika. 

Rockefeller adalah pengasas kepada Trilateral Commission malah mempunyai universiti sendiri. 
Di atas hanyalah beberapa tokoh sahaja dari suku Yahudi Ashkenazi. Yahudi dari suku lain juga mungkin menguasai pelbagai dimensi sosial dunia. Cuma Dajjal berkemungkinan lebih cenderung untuk menaikkan saudara mara sukunya pada peringkat paling teratas.

“Yakni Dajjal mahukan tokoh-tokoh dari sukunya sendiri iaitu Ashkenazi menjadi pemimpin bagi semua tokoh-tokoh dari suku Yahudi yang lainnya”

============================================================================================================================

ASHKENAZI MENGAWAL DUNIA

Umum… ramai yang mengetahui bahawa dunia hari ini dikuasai oleh bangsa Yahudi dari segala aspek bermula dari politik hinggalah ke dunia hiburan, perubatan serta pendidikan.

Malah Rockefeller mempunyai universiti sendiri.

Tetapi masyarakat dunia (khususnya umat Islam), tidak mengetahui bahawa kebanyakan Yahudi yang menguasai dunia hari ini adalah dari suku Ashkenazi. 

Dan ramai juga yang tidak tahu menahu tentang hal ini… 

Mengapa tidak tahu???

============================================================================================================================

KESIMPULAN

Negara dunia mengikut telunjuk PBB, manakala PBB mengikut Amerika Syarikat, Amerika Syarikat ditadbir oleh presiden (sekarang Trump), manakala presiden (sekarang Trump) tunduk kepada arahan Rothschild.

Kemudian Rothschild menurut arahan siapa?….. sudah tentu Dajjal dan Iblis.

Allahu’alam…

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s