HOLOCAUST DI JERMAN HANYALAH CERITA BOHONG REKAAN YAHUDI

“Pada awal tahun 1935, beberapa buah kapal penumpang dengan diiringi armada kapal selam tentera telah berlayar secara rahsia dari Pelabuhan Bremerhaven (Jerman) ke Haifa (Palestin). 

Kapal-kapal penumpang tersebut dipenuhi oleh rakyat Jerman dan beberapa Negara Eropah lain yang berbangsa Yahudi. Tertera pada badan kapal penumpang itu (kapal penumpang yang terbesar di kalangan kapal penumpang) dalam perkataan Hebrew yang berbunyi Tel Aviv.

Propaganda yang Dicanangkan oleh Yahudi dan Sekutu Barat Berkenaan Holocaust

Terdapat banyak petunjuk yang jelas menafikan kewujudan Holocaust atau pembunuhan besar-besaran terhadap Yahudi.

Petunjuk Pertama

Dr. David Irving, seorang pakar sejarah Britain yang membuat kajian tentang Perang Dunia Kedua menegaskan Holocaust adalah mitos semata-mata. 

Seorang lagi pakar sejarah Britain, Allan Bullock berkata, Hitler tidak pernah mengarahkan Yahudi dibunuh.

Fakta ini disokong oleh pakar-pakar sejarah lain yang menyatakan tiada satu bukti kukuh pun yang memberi indikasi Nazi melakukan pembersihan etnik seperti yang didakwa selama ini: sama ada menerusi ribuan dokumen yang dirampas selepas perang atau kenyataan saksi.

Petunjuk Kedua

Pada Mei 1988, Irwing, membentangkan laporan yang dibuat oleh Fred A Leuchter, seorang pakar rekaan dan peniruan alat membunuh, termasuk bilik gas beracun. 

Leuchter yang mengkaji dan mengambil sampel dari bilik kem tahanan Auschwitz, Birkenau dan Lublin menegaskan TIADA LANGSUNG proses menyalurkan gas beracun berlaku.

Malah apa yang mengejutkan kepada Leuchter, tiada sebarang kesan beracun sianida dikesan dalam bilik kem terbabit seperti yang didakwa oleh orang-orang Yahudi. Kajian juga menyatakan sejenis racun yang didakwa digunakan untuk membunuh Yahudi, Zyklon-B, sebenarnya hanya digunakan untuk membunuh serangga. Ini kerana Zyklon-B meninggalkan kesan yang tidak boleh hilang meskipun selepas beratus tahun dan kajian TIDAK menemui kesan ketara penggunaan racun itu.

Pada 1991, kerajaan Poland mengulangi ujian ini dalam usaha menyangkal hasil penemuan Leuchter, tetapi mereka juga gagal menemui sebarang bukti langsung peristiwa itu pernah berlaku.

 

Petunjuk Ketiga

Kewibawaan mengenai dewan bunuh juga amat palsu. Kajian menunjukkan bilik ini hanya sekadar bilik biasa yang tidak kedap udara dan memang mempunyai ruang udara yang agak besar di lantai dan di bawah pintu. Jika benar Jerman menyalurkan gas di bilik terbabit, pasti racun ini akan turut membunuh tentera Jerman yang berhampiran. Selain itu tiada peralatan lain bagi melakukan proses itu ditemui.

Meskipun dakwaan kononnya enam juta orang mati akibat gas beracun, tiada satu pun mayat yang dihimpunkan selepas perang sama ada di kubur besar atau reput di tepi kem tahanan.

Sampel mayat yang ditemui juga diambil untuk dijalankan bedah siasat bagi membuktikan punca sebenar kematian mereka. Kebanyakan mangsa yang maut itu adalah rakyat Jerman dan hanya segelintir berbangsa Yahudi… kematian mereka hanyalah kematian biasa kerana penyakit atau umur tua.

Malah, kajian juga membuktikan bahawa… jika tentera Jerman hendak melakukan pembunuhan, mereka memerlukan masa selama 68 tahun untuk menyumbat tahanan dalam bilik beracun seperti di Auschwitz, bagi membunuh lima hingga enam juta Yahudi.

 

Petunjuk Keempat

DIARI ANNE FRANK

Menurut pakar sejarah, Diari Anne Frank juga palsu kerana sebahagian daripada diari itu ditulis menggunakan pen yang belum lagi wujud pada zaman itu. Diari berkenaan kononnya menceritakan pengalaman Anne Frank sendiri sewaktu dalam tahanan Nazi dan pengalaman ketika berlakunya peristiwa “Holocaust”.

 

Petunjuk Kelima

Seorang rakyat Perancis yang terselamat daripada kem Nazi ini, Paul Rassinier dalam bukunya Le Mesonge d’Ulysse (Pembohongan di Ulysse) pada 1949 serta buku Le Drame des Juifs Europeens (Drama Yahudi Eropah) pada 1964, menegaskan beliau tidak pernah melihat sebarang bukti Yahudi dibunuh beramai-ramai dalam bilik beracun. 

Sementara itu, dalam buku tulisan profesor Universiti Northwestern, Amerika bertajuk The Hoax of The Twentieth Century, Dr. Arthur Butz, menegaskan meskipun ramai juga Yahudi yang dibunuh oleh Nazi, mereka bukan menjadi mangsa pembersihan etnik dan pembunuhan beramai-ramai.

Butz berkata, setengah juta mati dalam kem tahanan Nazi ketika Perang Dunia Kedua tetapi Yahudi merupakan sejumlah kecil daripada yang mati. Dan bukti ini diperkukuhkan oleh badan bebas yang ditubuhkan di Costa Mesa, California pada 1979 dan dikenali sebagai Institut Kajian Semula Sejarah (IHR). 

Arthur Butz menyatakan bahawa gas Zyklon-B tidak digunakan langsung untuk membunuh manusia, tapi untuk proses menghilangkan bakteria pada pakaian. Ini dinyatakan di dalam buku yang ditulisnya, “The Hoax of the 20th Century: The case against the presumed extermination of European Jewry” pada 1976.

Dari kalangan ilmuan barat sendiri ada beberapa orang yang menyangkal kewujudan Holocaust. Di antaranya adalah pengarang Perancis Roger Garaudy, Professor Robert Maurisson dan Ernst Zundeldan David Irving.

Didapati hampir kesemua yang menafikan kewujudan Holocaust ini telah dimasukkan ke dalam penjara. Mengapa?

Sebagai contoh… Ernst Zundel dihukum 5 tahun penjara. Seorang peguam, Herbert Schaller, menghujah bahawa semua bukti tentang adanya Holocaust hanyalah berdasarkan pengakuan mangsa-mangsanya sahaja, bukan berdasarkan fakta-fakta yang jelas. Jadi, mengapa Ernst harus dihukum penjara?

Ernst Zundel juga pernah ditahan pada tahun 1985 dan ditahan lagi pada 1988 dalam kes yang sama. Penahanan ini bertentangan dengan apa yang dilaungkan oleh negara barat tentang kebebasan berpendapat.

 

Petunjuk Keenam

Seorang sejarawan Yahudi, David Cole telah melawat Auschwitz pada tahun 1992. Dalam lawatannya itu beliau sempat bersoal jawab dengan Ketua Muzium Holocaust di kem itu, Dr. Fransiszek Piper. Dalam temuramah itu, Piper mengakui bahawa bilik gas beracun yang ditunjukkan di kem itu hanyalah untuk tontonan berjuta pelancong dunia sahaja. Ia sebenarnya bilik yang telah diubah suai oleh tentera Russia selepas perang. Berikutan itu, Cole menegaskan kenyataan Piper ini membuktikan peristiwa holocaust adalah bohong dan sengaja direka-reka untuk tujuan tertentu.

 

Petunjuk Ketujuh

Dalam sebuah perbicaraan yang dilangsungkan di mahkamah, Ketua Mahkamah Agung menyatakan bahawa Perbicaraan Nurmberg yang ditubuhkan bagi membicarakan pesalah jenayah perang Jerman sebenarnya adalah usaha untuk menghancurkan Jerman sendiri.

Pesalah jenayah perang Nazi pada perbicaraan itu yang sebelum ini menjadi Pemerintah Aushwitz yang juga merupakan Timbalan Fuhrer Rudolf Hess memberitahu beliau didera dan diugut supaya membuat pengakuan bahawa kem itu telah membunuh dua juta Yahudi di dewan bunuh beracun tersebut. Padahal ianya tidak berlaku pun.

LAIN-LAIN PETUNJUK

Adolf Hitler

Adolf Hitler merupakan orang yang dikatakan bertanggungjawab terhadap Holocaust ini. Akan tetapi, Adolf Hitler sendiri merupakan keturunan Yahudi. 

Dikatakan bahawa bapanya, Alois Hitler adalah anak luar nikah di antara seorang Yahudi berpengaruh, Baron Rothschilds dengan pembantu rumahnya. Hitler juga merupakan penganut kultus kesyaitanan Thule dan Vrill.


ADOLF HITLER DAN NATHAN MAYER ROTHSCHILD

 

Beberapa Keraguan yang Terdapat dalam Watak Hitler dan Nazi

1. Datuk kepada bekas presiden George Bush juga pernah memberikan bantuan kepada Hitler untuk berkuasa. Berikut adalah petikan dari artikel di guardian.co.uk:

“George Bush’s grandfather, the late US senator Prescott Bush, was a director and shareholder of companies that profited from their involvement with the financial backers of Nazi Germany. “

2. Ramai saintis NAZI yang diserap masuk ke dalam NASA, FBI dan CIA.

3. Kedua-dua negara ini iaitu Jerman (NAZI) dan Amerika Syarikat mencetuskan visi globalisasi iaitu untuk menguasai dunia. Antara cita-cita Hitler adalah untuk memerintah dunia.

4. Adolf Hitler dipercayai adalah ejen British dan pernah ke England pada 1912 untuk urusan latihan. Antara yang dipelajarinya adalah cara ‘brainwash’ manusia. Tempat latihannya adalah di British Military Psych-Ops War School, Tavistock, Devon dan di Ireland. 

Maklumat tentang Hitler ke England ada tercatat dalam buku catatan adik iparnya, “The Memoirs of Bridget Hitler” (1979). Semasa Perang Dunia Pertama, Hitler hanya menjadi ‘runner’ dalam askar Jerman dan pernah ditangkap 2 kali oleh askar British. Dia telah dikenakan hukuman ringan oleh British Intelligence.

5. Jerman (NAZI) dan Amerika Syarikat telah membunuh jutaan manusia. NAZI bukan sahaja membunuh orang-orang Yahudi, tetapi juga orang-orang Poland, orang-orang Slavic, orang-orang Austria dan lain-lain.

6. Hitler sendiri mempunyai darah campuran Yahudi. Dan 155,000 askar NAZI adalah berdarah Yahudi termasuklah seribu lebih pegawai-pegawai berpangkat sederhana tinggi dan pegawai-pegawai tertinggi. Yahudi yang manakah mereka bunuh? Sungguh pelik.

7. Media menggembar-gemburkan Adolf Hitler membunuh 6.8 juta Yahudi tetapi di Eropah pada masa itu hanya mempunyai sekitar 3.5 juta orang bangsa Yahudi sahaja. Mana datangnya lagi 3.3 juta Yahudi lagi?

Dengan menggunakan Holocaust sebagai modal perniagaan, Yahudi kemudiannya memperolehi keuntungan dari segi wang, material dan sokongan dalam menjalankan misi jahat mereka.

Kini, dengan alasan holocaust… Yahudi merampas tanah Palestin dan menubuhkan negara yang diberi nama ISRAEL.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s